Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Pietermaritzburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pietermaritzburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pietermaritzburg miniguide

Leiebil Pietermaritzburg

Bilutleie Pietermaritzburg

Pietermaritzburg ligger i sørøstre del av Sør-Afrika, og er hovedstad i provinsen KwaZulu-Natal. Byen har ca. 600.000 innbyggere (2010), og kalles ofte bare for «Maritzburg» eller «PMB».

Pietermaritzburg ble grunnlagt i 1838, og fremstår i dag som en pulserende og moderne afrikansk by. Her finnes universitet, museer, kunstgallerier, gode shoppingmuligheter, markeder, restauranter og underholdningssteder.

Byen er omgitt av skogkledde åser og bølgende landskap, og i sentrum finnes frodig vegetasjon i parker og hager. En populær turistattraksjon i Pietermaritzburg er den botaniske hagen.

Andre severdigheter i byen er bl.a. kunstmuseet Tatham Art Gallery – med oljemalerier, skulptuer og perlebroderier. Stedet har også en imponerende samling av britiske og franske kunstnere fra 1800- og 1900-tallet. De mest kjente er Degas, Picasso, Matisse og Renoir.

I tillegg kan Natal Museum være verdt et besøk, der man gjennom sin utstilling får kunnskap om den sør-afrikanske kulturarv.

Fra Pietermaritzburg er det kort avstand til flere naturreservater og nasjonalparker.

Nærmeste flyplass er Pietermaritzburg Airport, som ligger 6,3 km sør for sentrum. Flyplassen har innenriksflyvninger til Johannesburg.

Durban International Airport, som  ligger 82 km sør for Pietermaritzburg, har flere destinasjoner –  både i inn- og utlan.

Norsk bokmål