Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rustenburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rustenburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rustenburg miniguide

Leiebil Rustenburg
Bilutleie Rustenburg – Foto: © Herby Honigsperger

Rustenburg ligger ved foten av fjellkjeden Magaliesberg i provinsen North West, og har omlag 400.000 innbyggere. Byen er kjent for sin gruveindustri, samt de mange naturreservater og nasjonalparker som ligger i området. Rustenburg ligger på Highveld-platået ca. 1500 m.o.h.

Det finnes flere kulturelle og historiske attraksjoner i og rundt byen, og i Rustenburg ligger   de gamle kirkene Angelican Church fra 1871 samt Dutch Reformed Church fra 1898.

Rustenburg Museum er verdt et besøk, der besøkende kan lære mer om lokal arkeologi og historie. Museet ligger i byens rådhus.

De store naturreservatene i området er populære besøksmål for turister. Kgaswane Naturreservat ligger 5 km fra Rustenburg sentrum, og Madikwe Nasjonalpark ligger 226 km nordvest for Rustenburg. Denne nasjonalparken har størst konsentrasjon av elefanter i Sør-Afrika.

Pilanesberg Naturreservat ligger 60 km nord for byen, og er den 4. største i landet. Her møter man et rikt dyreliv med løver, leoparder, elefanter, nesehorn, bøfler, giraffer samt over 350 ulike fuglearter.

Rustenburg er vertskap for VM i fotball i 2010 ved Royal Bafokeng Stadium, som har plass til 42.000 tilskuere.

Nærmeste internasjonale flyplass er OR Tambo Internasjonale Flyplass, som ligger ved Johannesburg – ca. 170 km sørøst for Rustenburg.