Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Algeciras

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Algeciras inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Algeciras miniguide

Leiebil Algeciras
Bilutleie Algeciras

Algeciras er en by som befinner seg på sørkysten av Spania og det er bare ca. 20 km til landets sørligste punkt. Algeciras ligger på vestsiden av Algecirasbukta og er Spanias hovedhavn for fergetrafikken over til Marokko på det afrikanske kontinentet. Algeciras tilhører provinsen Cádiz og det tar omtrent 40 minutter å kjøre til Gibraltar som ligger på den motsatte siden av bukta. Navnet kommer fra al-jazīra som er det arabiske ordet for halvøy. Innbyggertallet er målt til ca. 116 000 (2009).

Når man besøker Algeciras er havnen en av de første stedene man bør se. I tillegg kan man se historiske byggverk som et arabisk bad og en gammel bymur i gamlebyen. I byen ligger det også mange kirker og kapeller fra 1700-tallet og tårn fra 900-tallet. Det avholdes flere festiviteter i Algeciras, blant annet Fiesta de los Tosantos og Carnival of Algeciras.

Den nærmeste flyplassen er Gibraltar Airport som befinner seg på østsiden av Algecirasbukta, omtrent 25 km unna byen.