Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Torrevieja

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Torrevieja inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Torrevieja miniguide

Leiebil Torrevieja

Bilutleie Torrevieja

Torrevieja ligger i provinsen Alicante som tilhører regionen Communidad Valenciana. Byen ligger ved Middelhavskysten i den sørøstlige delen av Spania, og det er omtrent 50 km til provinshovedstaden Alicante, nordøst for Torrevieja. Det er rundt 470 km til hovedstaden Madrid i nordvest, mens landets sørligste by Tarifa ligger ca. 600 km sørover. Byen befinner seg langs den populære feriekysten som kalles Costa Blanca, og det bor omtrent 100 000 innbyggere her (2008).

Torrevieja betyr ”gammelt tårn” på spansk og det stod bare et par vakttårn her fram til 1800-tallet. I det 19. århundret startet saltutvinningen i gruvene som kalles Salinas, noe man kan se mer av i Museum of the Sea and Salt. I tillegg kan man avlegge et besøk i Natural History Museum eller se det gamle vakttårnet Torre del Moro fra 1300-tallet. I dag er Torrevieja først og fremst et ferieparadis som trekker turister fra spesielt Skandinavia og Storbritannia.

Murcia-San Javier Airport ligger ca. 30 km sør for Torrevieja

Norsk bokmål