Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Badajoz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Badajoz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Badajoz miniguide

Leiebil Badajoz
Bilutleie Badajoz

Badajoz er hovedstaden i provinsen Badajoz som ligger i den sørvestlige delen av Spania. Byen befinner seg ved elven Guadiana og bare ca. 7 km fra grensen til Portugal. På grunn av den nære beliggenheten foregår det mye handel mellom Spania og Portugal i dette området. Byen ble nevnt i kilder fra romertiden, men slik vi kjenner Badajoz i dag, ble den grunnlagt rundt år 875. I dag ligger innbyggertallet i byen på rundt 140 000 (2007).

Flere og flere turister besøker områdene rundt Badajoz og her kan man oppleve natur, kultur og historie. Alcazaba er et arabisk fort som er et av landets best bevarte med flere tårn samt en mur som omringer det gamle slottet. I gamlebyen kan man også se historiske severdigheter, blant annet Puerta de Palmas som er to tårn fra 1500-tallet som troner over gamlebyens tidligere inngangsport. I tillegg er det mulig å besøke kirker, katedraler og museer.

Badajoz Airport ligger nesten 15 km unna byen.