Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Barcelona Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Barcelona Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Barcelona Lufthavn miniguide

Leiebil Barcelona Lufthavn
Bilutleie Barcelona Lufthavn

Barcelona Lufthavn (BCN), også kalt el Prat Lufthavn, ligger 10 km sørvest for Barcelona. Det går både flybuss og tog mellom flyplassen og Barcelona. Det finnes 5 forskjellige bilutleiefirma på flyplassen, det er Hertz, Avis, Europcar, National Atesa og SolMar.

Med 27,311,765 besøkende passasjerer i 2009 er Barcelona Lufthavn den nest største flyplassen i Spania. Flyplassen er hovedbase for Spanair og Vueling, og har direkte forbindelse med rundt 130 destinasjoner, de fleste i Europa. Barcelona Lufthavns historie går helt tilbake til 1918. Den nye terminal 1 designet av Ricardo Bofill åpnet i juni 2009, og det er meningen at enda en ny terminal skal stå ferdig i løpet av 2012.

Barcelona kan by på i underkant av 30 forskjellige kafeer, barer og restauranter spredt over hele flyplassen. Utvalget av taxfree-butikker, mote og tilbehør samt andre typer butikker er også godt. Andre fasiliteter er lekeplass for barn, apotek, legesenter, trådløst internett, politi, postkontor, bank, VIP-lounge og reisebyrå.

Det ligger flere hoteller like ved flyplassen, blant annet det nyåpnede Renaissance Barcelona Airport Hotel, Hotel Ciutat del Prat og Hotel Tryp Barcelona Airport.