Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Barcelona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Barcelona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Har du behov for leiebil i Barcelona? Kanskje du ønsker å bestille leiebilen før avreise, slik at bilen står klar når du ankommer flyplassen? Enten du skal på ferie- eller forretningsreise vil du helt sikkert finne leiebilen som passer akkurat for deg.

Barcelona miniguide

Leiebil Barcelona
Bilutleie Barcelona

Barcelona er Spanias nest største by. Den ligger i Catalonia-regionen. Det var registrert 1,6 millioner innbyggere i Barcelona i 2007. Med forsteder kan ytterligere 3 millioner plusses på. Beliggenheten i nord-øst ved Middelhavet gjør byen til Spanias viktigste trafikk-knutepunkt og havneby. Barcelona har rike kulturtradisjoner.

I 1992 ble sommer-OL arrangert her, noe som i ettertid har stimulert turismen. Allerede i 1450 fikk byen sitt eget universitet, og slottet som grevene av Barcelona bygde omtrent samtidig, kan fremdeles besøkes. Ellers kan byen vise fram en rekke historiske severdigheter, der flere av dem er med på UNESCOs verdensarvliste.

Kunstinteresserte bør absolutt få med seg Picasso-museet. Barcelona er også en av Spanias viktigste industribyer, med særlig vekt på bilproduksjon (SEAT, Nissan), maskin-, kjemi- og tekstilindustri.

Byen har tre flyplasser. Den største er El Prat Internasjonale Flyplass 12 km vest for sentrum.

Bestilling av leiebil i Barcelona er sikkert og rimelig gjennom Leiebilguiden.no. Velg hvor i Barcelona du ønsker å hente bilen og leveringssted. (Prisen for enveisleie er inkludert). Velg ønsket bil og skriv inn dine kredittkortdetaljer. Etter få timer vil du få en bekreftelse på bestillingen.

Flyplass

Hovedflyplassen Barcelona El Prat Airport (BCN) ligger 12 km vest for bysentrum, og en rekke anerkjente bilutleiefirmaer har sine filialer her – deriblant Avis, Hertz, Europcar, Enterprise, Atesa og Sixt.

Kjøretips med leiebil i Barcelona

Barcelona er et flott utgangspunkt for leiebil-ferie, og det er mange spennende steder å utforske i Catalonia-regionen. Det er svært populært å leie bil i Barcelona, og man kan ta dagsturer til nærliggende byer i sitt eget tempo. Mange turister kjører også til det lille og fjellrike landet Andorra – som ligger 192 km nordøst for Barcelona. Andorra er kanskje først og fremst kjent for sine avgiftsfrie varer, men har også mange historiske severdigheter.

Med leiebil kan man også kjøre til turist- og badebyen Sitges, som ligger 37 km sørøst for Barcelona. Her finner man mange flotte badestrender, historiske bygninger og utesteder. Sitges er dessuten kjent for sine årlige festivaler – deriblant filmfestival og karneval.

Girona er en by som ligger i nordlig del av Catalonia, og befinner seg 116 km nordøst for Barcelona. En dagstur hit byr på imponerende monumenter, og katedralen Santa Maria anbefales et besøk. Katedralen ble påbegynt på 1300-tallet. En annen severdighet i Gerona er byens arabiske bad fra 1200-tallet.

Er man interessert i kunst, kan det anbefales å kjøre til den lille byen Figueres, som ligger 138 km nordøst for Barcelona. Her finner man Salvador Dali-museet, som er Spanias mest besøkte museum – etter Prado-museet i Madrid.

Trafikk

Catalonia-regionen har svært gode motorveier, og det er også brukbar skilting – slik at man lett finner frem. Skal man kjøre inn til Barcelona sentrum, bør man være klar over at det til tider er stor trafikk og fare for kødannelse i rushtiden. Det kan også være vanskelig å finne ledig parkeringsplass i sentrumsområdet. Et godt tips kan være å kjøre med leiebilen til Barcelona bussterminal – Estación de Nord – som har stor parkeringsplass tilgjengelig. Bussterminalen ligger i distriktet Eixample.