Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bilbao Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bilbao Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bilbao Lufthavn miniguide

Leiebil Bilbao Lufthavn
Bilutleie Bilbao Lufthavn

Bilbao Lufthavn (BIO) ligger rundt 10 km nord for Bilbao. Det går buss mellom flyplassen og sentrum av Bilbao. Det finnes 5 forskjellige bilutleiefirma på flyplassen, det er Hertz, Avis, Europcar, National Atesa og SolMar.

3,654,951 passasjerer besøkte Bilbao Lufthavn i 2009. Den er hovedbase for flyselskapet Vueling. Det er den kjente designeren Santiago Calatrava som har designet flyplassen og den skal bygges ut slik at den er klar til å ta imot 8 millioner passasjerer i 2014. Bilbao Lufthavn betjener 16 forskjellige flyselskaper, og 27 ulike destinasjoner hvor rundt halvparten av dem ligger i Spania.

Shopping og restaurantområdet på Bilbao Lufthavn er nylig blitt utvidet slik at utvalget er svært godt. Andre fasiliteter er VIP-lounge, trådløst internett, minibank, politi og legekontor. Det fins hoteller på flyplassen, det nærmeste er Hotel Andre i Deria.