Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bilbao

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bilbao inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leiebil i Bilbao tilbyr besøkende en behagelig og praktisk måte å utforske byen og de omkringliggende områdene på. Med sitt rike kulturelle landskap, inkludert det verdensberømte Guggenheim-museet, og sin imponerende arkitektur, er Bilbao en magnet for turister. Bilutleie gir frihet til å oppdage alt fra de historiske gatene til de naturskjønne omgivelsene i eget tempo.

Bilbao miniguide

Bilbao
Bilutleie Bilbao

Havnebyen Bilbao ligger i Nord-Spania, og er hovedstad i Vizacaya-provinsen. Bilbao er også Baskerlands viktigste by med 372.000 innbyggere (2007). Elva Nervión renner gjennom byen og skiller den nye moderne bydelen fra gamlebyen.

Bilbao kan vise frem spennende bygninger, vakre broer, flotte parker, museer og gode shoppingmuligheter. Den aller største attraksjonen i byen er Guggenheim-museet som ble åpnet i 1997. Museet har blitt et landemerke for Bilbao med spennende arkitektur utformet i stål, stein og titan. Guggenheim-museet har varierte kunstutstillinger innenfor moderne kunst. Etter at museet ble åpnet har turismen økt betraktelig i Bilbao.

Gamlebyen er også vel verdt et besøk, med sin sjarmerende stil og gode shoppingmuligheter.

Bilbao har et temperert klima med milde vintre og varme, men ikke for hete somre. Nedbør forekommer jevnt gjennom hele året, noe som bidrar til byens frodige landskap og grønne områder.

Flyplass

Bilbao er betjent av Bilbao De Loiu lufthavn (BIO), som er den viktigste flyplassen i regionen. Den ligger en kort avstand fra byen og gir tilgang til et bredt spekter av internasjonale og nasjonale flyruter.

Trafikk

Sikkerhetsbelte er obligatorisk for alle passasjerer, og bruk av mobiltelefon er strengt forbudt mens man kjører. Det er også viktig å være oppmerksom på at fartsgrenser i Spania er strengt regulerte: 50 km/t i byområder, 90 km/t på landeveier og maksimalt 120 km/t på motorveier.

Kjøretips med leiebil

Med Bilbao som utgangspunkt har du en god mulighet for å utforske Nord-Spania. Her er noen av våre favortittsteder;

  • San Sebastian: Omtrent en times kjøring med leiebil øst for Bilbao finner man San Sebastian, kjent for sin utsøkte matkultur og vakre strender som La Concha. Byen er en favoritt for matentusiaster og de som søker en sjarmerende kystbyopplevelse.
  • Rioja-vinregionen: En annen utflukt er Riojas vinmarker, et must for vinelskere. Det tar ikke mer enn et par timer med leiebil, noe som gjør det til et ypperlig dagstureventyr. Regionen er berømt for sin produksjon av kvalitetsviner.