Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Almeria

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Almeria inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Almeria miniguide

Almeria
Bilutleie Almeria

Almería er hovedstaden i provinsen med samme navn og tilhører regionen Andalusia. Byen befinner seg i Spanias sørøstlige hjørne og er en viktig havneby ved Middelhavet hvor det eksporteres varer som druer og annen frukt. Det er omtrent 200 km til Malaga i vest og ca. 550 km til landets hovedstad Madrid i nord. Innbyggertallet i Almería ble målt til rundt 180 000 i 2008.

Almería er et populært feriested og tilbyr et godt klima og grønt hav. Ruinene av fortet Alcazaba som ble reist på 1200-tallet samt det historiske museet Almería Museum, er noen av attraksjonene som representerer områdets historie. Tidligere bodde innbyggere i huler som man kan besøke, og noen av disse har vært bebodd i ca. 3000 år. Ved å kjøre omtrent 20 km vestover, kommer man til Roquetas de Mar og et akvarium hvor man kan både se og kjenne på livet under havet.

Almería Airport er en internasjonal flyplass som ligger omtrent 10 km utenfor bykjernen.