Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Madrid

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Madrid inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Madrid miniguide

Leiebil Madrid
Bilutleie Madrid

Madrid er hovedstaden i Spania og har 3,2 millioner innbyggere (2007). Dermed er den en av de største byene i Europa. Madrid ligger i innlandet, og har varme, tørre somre og kjølige vintre.

Midtpunktet i Madrid er den livlige plassen på torvet «Puerto del Sol». (Solporten). Dette var opprinnelig en port i bymuren som omringet Madrid på 1400-tallet. Senere ble stedet en markedsplass. Ut fra «Puerto del Sol» går det 9 gater, bl.a. Calle de Alcalá som er den lengste gaten i Madrid med den kjente triumfbuen og Cibeles-fontenen. Andre severdigheter i hovedstaden er Retiroparken – en av Madrids største og vakreste parker, Museo del Prado – et berømt kunstmuseum og Palacio Real – det kongelige slott. Et besøk på tyrefektingsarenaen Las Ventas er også verdt et besøk. Her er det plass til 25.000 tilskuere! Sesongen for tyrefekting varer fra mars til oktober.

Ellers kan Madrid by på gode shoppingmuligheter, spesielt i gaten Gran Via.  Storbyen har også et yrende natteliv med mange nattklubber, puber og restauranter.

Flyplassen i Madrid ligger 12 km nordøst for sentrum og heter Barajas Internasjonale flyplass