Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Madrid

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Madrid inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Å utforske Spanias pulserende hovedstad Madrid blir enklere og mer fleksibelt med leiebil. Med en bil til disposisjon kan besøkende enkelt navigere gjennom byens livlige gater, komme seg fra det ene kunstmuseet til det andre, eller til og med ta dagsturer til nærliggende historiske byer.

Madrid miniguide

Leiebil Madrid
Bilutleie Madrid

Madrid er hovedstaden i Spania og har 3,2 millioner innbyggere (2007). Dermed er den en av de største byene i Europa. Madrid ligger i innlandet, og har varme, tørre somre og kjølige vintre.

Midtpunktet i Madrid er den livlige plassen på torvet «Puerto del Sol». (Solporten). Dette var opprinnelig en port i bymuren som omringet Madrid på 1400-tallet. Senere ble stedet en markedsplass. Ut fra «Puerto del Sol» går det 9 gater, bl.a. Calle de Alcalá som er den lengste gaten i Madrid med den kjente triumfbuen og Cibeles-fontenen. Andre severdigheter i hovedstaden er Retiroparken – en av Madrids største og vakreste parker, Museo del Prado – et berømt kunstmuseum og Palacio Real – det kongelige slott. Et besøk på tyrefektingsarenaen Las Ventas er også verdt et besøk. Her er det plass til 25.000 tilskuere! Sesongen for tyrefekting varer fra mars til oktober.

Ellers kan Madrid by på gode shoppingmuligheter, spesielt i gaten Gran Via.  Storbyen har også et yrende natteliv med mange nattklubber, puber og restauranter.

Flyplass

Når man reiser til Spanias hovedstad, er det flere alternativer for leiebil i Madrid. Madrid-Barajas Adolfo Suárez Flyplass er den største og mest betjente flyplassen i regionen, og tilbyr et bredt spekter av leiebilalternativer for alle behov. Flyplassen ligger 12 km nordøst for sentrum av Madrid.

På Madrid-Barajas flyplass kan man enkelt finne leiebilselskaper som Avis, som gir tilgang til et variert utvalg av kjøretøy for å komme seg ut på veien så raskt som mulig.

Det anbefales å sammenligne priser og vilkår mellom ulike leverandører for å finne det beste tilbudet som passer individuelle behov og budsjett. Med et bredt utvalg av både internasjonale og lokale aktører, er det å leie bil i Madrid enkelt og praktisk.

Kjøretips

Når man har sikret en leiebil i Madrid, åpner det seg mange muligheter for utforskning utenfor byens travle gater. Reisende kan enkelt besøke nærliggende byer og ta spennende dagsturer til områdets attraksjoner.

  • Toledo: Kjent for sin rike historie og arkitektur, er Toledo under en times kjøring sør for Madrid. Denne byen er perfekt for kulturinteresserte og tilbyr et glimt inn i fortidens Spania med sine velbevarte middelalderbygninger.
  • Segovia: Innenfor rekkevidde for en kort kjøretur nordvest for Madrid, finner man Segovia. Byen er kjent for sin imponerende romerske akvedukt og sitt vakre Alcázar-palass.
  • El Escorial: Kun 45 minutter med leiebil fra Madrid ligger byen San Lorenzo de El Escorial, hjem til det historiske klosteret El Escorial, en av Spanias viktigste renessansekunstverk.

Utflukter:

  • Valle de los Caídos: Kun en kort tur med leiebil fra El Escorial, ligger dette kontroversielle monumentet som byr på både historisk og kulturell tyngde.
  • Aranjuez: Sør for Madrid ligger denne sjarmerende byen, kjent for sin kongelige palass og frodige hager langs elven Tagus.