Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Fuerteventura

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fuerteventura inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fuerteventura miniguide

Fuerteventura

Bilutleie Fuerteventura

Fuerteventura er den nest største av Kanariøyene, som ligger i Atlanterhavet utenfor kysten av nord-vest-Afrika. Øya har 86.642 innbyggere (2004). Tidligere var øyas næringsveier jordbruk og fiske, men i dag stammer inntektene  først og fremst fra turismen. Langs hele Fuerteventuras kystlinje ligger idylliske byer med sine små kirker og kapeller. Gamle vindmøller er også et karakteristisk trekk ved øya.

Fuerteventura har behagelig temperatur året rundt, dette gjør at sol og strandliv er hovedaktivitetene til turistene på øya. De lange flotte sandstrendene og det krystallklare vannet innbyr til bading, men også dykking og windsurfing er populære aktiviteter. Øyas hovedstad heter Puerto del Rosario og har ca. 28.000 innbyggere.

Flyplassen, Fuerteventura Airport ligger ved denne byen. Her finnes også bl.a. en utendørs skulpturpark med 80 ulike skulpturer, som er vel verdt et besøk.

Hovedstaden er ellers kjent for å ha det beste utelivet på øya.  Fuerteventura er en familievennlig øy med flere temaparker som trekkplaster. Du kan dra på kamelsafari, besøke zoologisk hage eller prøve vannrutsjebaner som finnes ved badelandene.

Norsk bokmål