Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Leon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Leon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leon miniguide

Leiebil Leon
Bilutleie Leon

León er hovedstaden i provinsen León og ligger i den nordvestlige delen av Spania. Hovedstaden Madrid befinner seg ca. 335 km sørøst for León, mens Portugals nordlige grense ligger omtrent 150 km sørvest for byen. I 2007 lå innbyggertallet i León på litt over 135 000. Byen ble grunnlagt av romerne, og i det 1. århundret f. Kr. hadde en romersk legion leir her, noe som ga opphav til navnet.

I dag er det fortsatt mulig å se rester av bymuren som ble reist rundt år 200 e. Kr. Av andre historiske severdigheter kan man se kirker som den gotiske León-katedralen med to vakre utsmykkede tårn fra 1100-tallet. Den romanske basilikaen San Isidoro har en døpefont fra 1000-tallet og huser i dag et museum hvor det står utstilt blant annet tekstiler fra middelalderen. Av festiviteter feires påsken og spesielt langfredag, og om sommeren avholdes Festival of San Juan med tyrefekting og fyrverkeri.

León Airport befinner seg omtrent 6 km utenfor bykjernen.