Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Madrid Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Madrid Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Madrid Lufthavn miniguide

Leiebil Madrid Lufthavn
Bilutleie Madrid Lufthavn

Madrid-Barajas Airport (MAd) befinner seg 9 km fra Madrid. Undergrunnsbanen tar deg inn til sentrum av Madrid på 12 minutter, og det fins også flere busser. De bilutleieselskapene som er representert på flyplassen og ligger i terminal 1 og 4 og er Goldcar Rental, Avis, Europcar, National Atesa, Hertz, AeroCity-Ares Mobile og Sixt.

48,270,581 passasjerer var innom Madrid Lufthavn i 2009 noe som gjør den til den 4. største flyplassen i Europa og en av de 15 største i verden. Det fins to andre flyplasser i Madrid, Torrejon og Cuatro Vientos, men de er små. Madrid Lufthavn har 4 terminaler som det går en shuttle-buss imellom, den siste av dem åpnet i 2006. Fra Madrid Lufthavn kan en reise direkte til rundt 160 destinasjoner over hele verden. Flyplassen er hovedbase for 6 flyselskaper, Iberia, Air Europa, EasyJet, Vueling, Spanair og Ryanair

Madrid Lufthavn har mer enn 100 forskjellige butikker og 30 ulike restauranter, kafeer og barer. Andre fasiliteter er trådløst internett, VIP-lounge, konferansesenter, bank, postkontor, lekeplass for barn og kapell. Flere hoteller ligger like ved flyplassen, blant annet Best Western Hotel Villa De Barajas og Sofitel Madrid Campo de las Naciones.