Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Valladolid

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Valladolid inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Valladolid miniguide

Leiebil Valladolid
Bilutleie Valladolid

Valladolid har en sentral beliggenhet midt i regionen Castilla y León vest i Spania. Byen er hovedstaden i provinsen Valladolid og befinner seg i nærheten av sammenløpet av elvene Pisuerga og Esgueva. Det er ca. 150 km til den portugisiske grensen i vest og hovedstaden Madrid ligger omtrent 200 km sør for Valladolid. På 900-tallet var Valladolid en liten landsby og begynte å vokse utover 1100-tallet. I dag er innbyggertallet målt til over 315 000 (2009).

Valladolid er en gammel by med et historisk preg, og i gamlebyen er torget Plaza Mayor omkranset av vakre bygninger fra middelalderen i tillegg til rådhuset. Noen av de historiske byggverkene er den uferdige katedralen som ble påbegynt på 1500-tallet samt et kongelig palass som også er fra 1500-tallet. Oppdageren Christopher Columbus døde i Valladolid i 1506 og forfatteren Miguel de Cervantes skrev deler av Don Quijote her. Begge deres hus er bevart og det er muligheter for en rundtur.

Valladolid Airport ligger ca. 10 km utenfor bykjernen.