Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Burgos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Burgos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Burgos miniguide

Leiebil Burgos
Bilutleie Burgos

Burgos befinner seg nord i Spania og er hovedstaden i provinsen med samme navn. Byen ligger på en høyslette ca. 850 meter over havet og like ved elven Arlanzón. Det er omtrent 250 km til hovedstaden Madrid som ligger sør for Burgos, litt over 150 km til nordkysten og ca. 260 km til den franske grensen i øst. I 2008 lå innbyggertallet på nesten 180 000.

Burgos ble grunnlagt allerede i 884 og byen er kjent for sine kirker og klostre. En av de mest kjente er den gotiske katedralen fra 1200-tallet som er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv og klosteret Monasterio de las Huelgas fra 1100-tallet. Den vakre byporten Arco de Santa María ble reist på 1300-tallet. Det arrangeres flere festivaler i Burgos i løpet av året. Om sommeren er det en tradisjonell festival med blant annet historiske drakter samt flere fester med dans, tyrefekting og utstillinger.

Burgos Airport ligger ca. 4 km utenfor byen og kalles også Villafría.