Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cadiz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cadiz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cadiz miniguide

Leiebil Cadiz
Bilutleie Cadiz

Cadiz ligger i regionen Andalucia på Costa de la Luz, Lyskysten. Hovedstaden i provinsen heter også Cadiz og har rundt 300 000 innbyggere. Cadiz er en sjarmerende havneby med en historie datert tilbake for over 3000 år siden. Historiske bygninger hvisker sine fortellinger idet man spaserer forbi, og man kan besøke klostre, festninger eller katedralen som ble bygget på 116 år. Sentrumstrukturen er et tett rutenett av trange gater og torg hvor man kan nyte deilige spanske delikatesser eller handle på markeder. I vesthavnen La Caleta kan man nyte et billig måltid, mens man beskuer det gamle fortet og saltvannsbrisen rufser til håret. Stranpromenaden innbyr til rolige rusleturer ut mot moloen, og man kan slå ihjel et par soltimer på den lille finkornede sandstranden like ved.

Det er mest naturlig å stikke innom Cadiz dersom du befinner deg Andalucia, i Sevilla eller Cordoba.

Cadiz flyplass (CDZ) ligger i byen.