Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sevilla

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sevilla inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sevilla miniguide

Leiebil Sevilla

Bilutleie Sevilla

Sevilla ligger ved bredden av elven Guadalquivir som fører ut i Atlanterhavet omtrent 100 km lenger sør. Byen er hovedstaden i provinsen Sevilla og tilhører regionen Andalusia i den sørvestre delen av Spania. Det er rundt 140 km til den portugisiske grensen i vest og omtrent 530 km til hovedstaden Madrid i nord. Antall innbyggere i Sevilla er anslått til å ligge på ca. 700 000 (2009).

Sevilla ble grunnlagt for over 2000 år siden og gamlebyen er sjarmerende i en maurisk stil med små, trange gater. Av historiske byggverk bør man besøke borgen Alcázar med sine vakre hager som ble påbegynt på 1100-tallet samt katedralen fra 1400-tallet. Det finnes mange museer i Sevilla, blant annet et som er viet til tyrefekting og et som omhandler den spanske dansen flamenco. Som i mange andre spanske byer avholdes det flere festivaler årlig, og noen av dem er påskefeiringen i karnevalsstil og et vårmarked.

San Pablo Lufthavn ligger ca. 10 km utenfor Sevilla.

Norsk bokmål