Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Elche

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Elche inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Elche miniguide

Leiebil Elche
Bilutleie Elche

Elche befinner seg sørøst i Spania, omtrent 20 km vest for Middelhavet. Byen ligger i provinsen Alicante som tilhører regionen Valencia, og det er omtrent 25 km til byen og feriestedet Alicante. Fra Elche utføres det varer som dadler, palmeprodukter, skotøy, olivenolje og såpe, og i 2008 ble antall innbyggere målt til rundt 210 000.

Elche er kjent for å være omringet av Europas eneste daddelpalmeskog som ble anlagt av araberne for over 1000 år siden. Skogen består av over 200 000 palmetrær, og på grunn av den unike skogen står Elche på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Altamira Castle er en borg som ble reist på 1100- og 1200-tallet og som i dag huser Elche Archaeology and History Museum. I august hvert år arrangeres og feires dramaet Mystery of Elche som har vært oppført siden 1400-tallet og har gått i arv fra far til sønn.

Alicante Airport er den 6. travleste flyplassen i Spania og ligger ca. 13 km utenfor Elche.