Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Gran Canaria Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Gran Canaria Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Gran Canaria Lufthavn miniguide

Leiebil Gran Canaria Lufthavn
Bilutleie Gran Canaria Lufthavn

Gran Canaria Lufthavn (LPA) befinner seg 18 km sør for hovedstaden Las Palmas. Det går busser mellom flyplassen og Las Palmas. De bilutleieselskapene som tilbyr sin service på Gran Canaria Lufthavn er Auto Reisen, Avis, Cicar, Europcar, Goldcar Europa og Hertz

Flyplassen på Gran Canaria er den største flyplassen på Kanariøyene og den 5. største flyplassen i Spania etter antall passasjerer. I 2009 besøkte 9,155,670 Gran Canaria Lufthavn. Den er hovedbase for flyselskapet Binter Canarias og betjener over 70 ulike destinasjoner.

Gran Canaria Lufthavn har et godt utvalg av barer, kafeer og restauranter samt flere butikker. Andre fasiliteter på flyplassen er turistinformasjon, internettkafé, bank, postkontor, lekeområde for barn, kapell, baby/familierom, konferanserom, apotek og legesenter. Det fins ingen hoteller på selve flyplassen.