Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Las Palmas

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Las Palmas inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Las Palmas miniguide

Las Palmas
Bilutleie Las Palmas

Las Palmas er den største byen på Kanariøyene. Den er også administrasjonsby på Gran Canaria, og  deler hovedstads-status på øygruppa med Santa Cruz på Tenerife. Ved siste folketelling (2006) var det 377.056 innbyggere i byen, noe som betyr at nesten halvparten av Gran Canarias befolkning bor i Las Palmas. Byen, som er over 500 år gammel, har mye historie å vise fram. I 1492 var Christopher Columbus på besøk, og derfor finnes det et eget Columbus-museum her (Casa de Colon). Av andre historiske attraksjoner, er det naturlig å nevne Santa Ana-katedralen fra 1497.

Det er turismen som er hovednæringsvei både i Las Palmas og på Kanariøyene ellers. Bydelen Puerto, som omgir havneområdet Puerto de la Luz, er byens berømte fornøyelses-sentrum. Her ligger restaurantene, barene og nattklubbene tett. Her ligger også den 4 kilometer populære badestranda Playa de las Canteras. Ca. 100 meter utenfor stranda ligger det et naturlig rev, som både demper bølgehøyden for de badende og har en viktig funksjon i områdets økosystem.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil på Las Palmas og ved Las Palmas Lufthavn. Vi er som oftest billigere på bilutleie enn våre konkurrenter ettersom vi sammenligner kjente selskaper som Avis, Budget, Alamo og National. Prøv søkemotoren over for å se tilgjengelige leiebiler og tilbud.