Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Ibiza Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ibiza Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ibiza Lufthavn miniguide

Leiebil Ibiza Lufthavn

Bilutleie Ibiza Lufthavn

Ibiza Lufthavn (IBZ) ligger 7 km sørvest for Ibiza Town. De går buss mellom Ibiza Lufthavn og byen. De bilutleiefirmaene som er til stede på flyplassen er Auriga Crown, National Atesa, Avis, Europcar og Hertz.

4,647,487 passasjerer var innom Ibiza Lufthavn i 2008. Den er hovedbase for flyselskapet Vueling. Rundt 9 forskjellige flyselskaper betjener lufthavnen med destinasjoner til cirka 25 ulike steder i Europa. Flyplassen ble først åpnet og brukt som en militær lufthavn under den spanske borgerkrigen (1936 – 39).

Ibiza Lufthavn har et godt utvalg av spise- og drikkesteder samt butikker. Fasiliteter på flyplassen innebærer apotek, kapell, førstehjelp, reisebyrå, minibank og postkontor. De nærmeste hotellene ligger på Playa d’en Bossa.

Norsk bokmål