Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Ibiza

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ibiza inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ibiza miniguide

Ibiza

Bilutleie Ibiza

Den spanske øya Ibiza, som ligger i Middelhavet, er et kjent feriested for charterturister. Øya har 113.000 innbyggere (2006). Øya har vakker natur, og utallige innbydende sandstrender for de som ønsker en sol og badeferie.

Den største byen heter rett og slett Ibiza by, og ligger på sørøstkysten av øya. Byen har 37.408 fastboende, men når turistene inntar øya i sommermånedene, blir innbyggertallet dramatisk økt. Ibiza by deles inn i gamlebyen, som heter «Dalt Vila», og den mer moderne bydelen som heter «Eixample». Gamlebyen ligger på en høyde, og her finner man også katedralen Santa Maria d’Eivissa, en severdighet fra 1400-tallet. Ibiza by er kjent for sitt livlige natteliv med eksklusive nattklubber, der festen varer til morgengry. Det er gode shoppingmuligheter i byen, spesielt når det gjelder håndverk og klær.

Ibiza Lufthavn ligger like utenfor sentrum av Ibiza by.

San Antonio er en annen populær turistby på øya, denne ligger på vestkysten. En spesiell severdighet her er «egget», monumentet som ligger ved havna og skal være laget som en hyllest til Christopher Columbus.

Norsk bokmål