Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie La Gomera

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i La Gomera inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

La Gomera miniguide

Leiebil La Gomera
Bilutleie La Gomera

La Gomera ligger vest for Tenerife og er en av de minst bebodde av Kanariøyene med bare 23 000 innbyggere (2008). Det er ikke uten grunn det denne øya har fått tilnavnet ’’Stillhetens øy’’. La Gomera er et godt alternativ for dem som har sett seg mett på fest og masseturisme som herjer på naboøyene. Her kan man beskue den uberørte naturen i ro og mak. Særlig varierende terreng fra dype daler til stupbratte klipper tiltrekker turgåere fra verden over.

Et av høydepunktene på øya er nasjonalparken Grajonay, et tett vegetert skogsområde i troskle omgivelser. La Laguna Grande er et populært piknikk område i bunnen av et vulkankrater.

Det finnes en lokalflyplass på La Gomera, La Gomera Flyplass, nær en liten landsby kalt Alejero som har innenriksruter til Gran Ganaria og Tenerife. De fleste ankommer øya med båt til hovedstaden San Sebastian fra Tenerife.