Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lanzarote Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lanzarote Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lanzarote Lufthavn miniguide

Leiebil Lanzarote Lufthavn

Bilutleie Lanzarote Lufthavn

Lanzarote Lufthavn (ACE) ligger 5km sør for hovedstaden Arricife på Lanzarote. Det går buss mellom flyplassen og hovedstaden. Autos Reisen, Avis, Betacar, 5CAr, Cabrera Medina, Cicar, Felycar, Hertz og Payless er de bilutleiefirmaene som befinner seg på flyplassen.

5,625,580 passasjerer besøkte Lanzarote Lufthavn i 2007. Det finnes i underkant av 50 flyselskaper som betjener flyplassen og som reiser til rundt 52 ulike destinasjoner.

Lanzarote Lufthavn har et tilfredsstillende utvalg av spise- og drikkesteder samt butikker. Andre fasiliteter er internettilgang, minibank, apotek og reisebyrå. Hotellene The Beatriz Playa og Sol Lanzarote ligger like i nærheten av flyplassen. I 2002 åpnet et luftfartsmuseum på flyplassen.

Norsk bokmål