Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lanzarote

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lanzarote inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lanzarote miniguide

Leiebil Lanzarote

Bilutleie Lanzarote

Lanzarote er den mest øst-liggende av de kanariske øyene og også denne øyen er av vulkanisk opphav. Beskjedne 140 000 (2008) bor på øya, hvorav omtrent 60 000 bor I hovedstaden Arrecife.

Vakre, hvite strender står i sterk kontrast til det mørke og spennende vulkanlandskapet og en tur til verdens lengste vulkaniske tunnel, Atlantida tunnelen, er obligatorisk.

Øya er kanskje mest kjent for sitt sportslige preg, men det er mye å finne på uten tennisracket og seilbrett. Strendene Playa Blanca, som for øvrig betyr ’’Hvit Strand’’ på spansk og Papagayo på sørsiden innbyr til lange late dager, mens nasjonalparken Timanfava kan tilby vakre naturomgivelser i hovedstaden.

Gå ikke glipp av lokale spesialiteter som tapas og tradisjonell paella. Skyll ned med et deilig glass vin, dyrket i vulkanaske som gir en spesielt søt aroma.

Lanzarote har en egen internasjonal flyplass, Arrecife airport.

Norsk bokmål