Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lerida

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lerida inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lerida miniguide

Leiebil Lerida
Bilutleie Lerida

Lérida kalles ofte Lleida og er hovedstaden i provinsen Lérida. Byen ligger ved bredden av elven Serge nordøst i Spania. Lérida befinner seg ca. 180 km vest for storbyen Barcelona og omtrent 115 km fra Middelhavskysten i sørøst. Lérida er den 7. største byen i Catalonia med et innbyggertall på ca. 135 000 (2009). Dette er også en av landets eldste byer og ble grunnlagt rundt år 300 f. Kr.

Det er fortsatt mulig å se ruinene av den gamle romerske bymuren og romerske bygninger. Katedralen Seu Vella eller Lérida Castle er et kjent landemerke og en vakker katedral som troner over byen på en liten høyde. Katedralen ble påbegynt på 1200-tallet og klokketårnet stod ferdig på 1400-tallet. Museum of Lérida er et historisk museum og Roda Roda er et museum med biler og motorsykler. Det arrangeres flere festivaler i byen, blant annet et karneval, påskefeiring, maifestival og høstfestival.

Lleida-Alguaire Airport åpnet i 2010 og ligger omtrent 15 km utenfor Lérida.