Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Malaga Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Malaga Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Malaga Lufthavn miniguide

Leiebil Malaga Lufthavn
Bilutleie Malaga Lufthavn

Malaga Lufthavn (AGP), også kjent som Pablo Ruiz Picasso Airport, befinner seg 8 km sørvest for Malaga og 5 km nord for Torremolinos. Det går både tog og buss mellom flyplassen og Malaga. Det fins 10 ulike bilutleiefirma på flyplassen som befinner seg på terminal 2 og 3: National Atesa, Record, Sixt, Auriga, Autos Lido, Avis, Hertz, Solmar, Goldcar Europa og Europcar.

11,622,443 passasjerer besøkte Malaga Lufthavn i 2009 som er den 4. største flyplassen i Spania. Den er hovedbase for Ándalus Líneas Aéreas, Vueling og Ryanair. Fra Malaga går det ruter til 60 forskjellige land og i underkant av 90 ulike destinasjoner. De mest trafikkerte destinasjonene er London, Dublin og Manchester. En helt ny terminal 3 har akkurat åpnet.

Malaga Lufthavn har et godt utvalg av spise- og drikkesteder og butikker. Andre fasiliteter er apotek, bank, postkontor, internett, legesenter, utstillingsområde, reisebyrå, konferanse- og businessenter, VIP-lounge og et luftfartsmuseum. Det fins ingen hotell på flyplassen.