Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mallorca

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mallorca inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mallorca miniguide

Leiebil Mallorca
Bilutleie Mallorca

Mallorca er den største av øygruppen som utgjør Balearene og er hjem for omtrent 800 000 mennesker. Tidlig på 50 tallet vant denne øya mange turisters hjerte og har forblitt en høyt profilert charter destinasjon og er fremdeles et yndet reisemål for mange. Og det med god grunn. Livsnytere, turgåere så vel som kjærestepar på jakt etter en romantisk ferie kan finne det de leter etter på Mallorca. Strender, storby og natur er ingrediensene som dekker alle typer behov.

Et stabilt og varmt klima har nok vært det største trekkplasteret opp igjennom årene, men øya har mer å tilby enn bare sol.

I den urbane hovedstaden Palma kan den shopping-glade nyte fruktene av at turismen har satt sine spor og lagt igjen penger i dette ferieparadiset i flere tiår.

Mallorca har egen flyplass Palma de Mallorca (PMI) og ligger cirka åtte kilometer fra hovedstaden

.

Leiebil på Mallorca er billig gjennom Leiebilguiden.no. Prisene du får oppgitt i søket er sammenlignet fra flere kjente nasjonale og internasjonale leiebil-tilbydere. Dette sikrer våre kunder lave priser på bilutleie på Mallorca.