Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mallorca Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mallorca Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mallorca Lufthavn miniguide

Leiebil Mallorca Lufthavn
Bilutleie Mallorca Lufthavn

Palma de Mallorca Lufthavn, også kjent som Son Sant Joan Airport eller Aeropuerto de Son Sant Joan (PMI) befinner seg 8 km øst for hovedstaden Palma de Mallorca. Det går buss mellom flyplassen og Palma de Mallorca. Det finnes 8 ulike bilutleiefirma på flyplassen. Det er National Atesa, Record, Sixt, Auriga Crown, Avis, Hertz Goldcar Europa og Europcar.

21,203,028 passasjerer besøkte Mallorca Lufthavn i 2009, det er den 3. største flyplassen i Spania etter Madrid og Barcelona. Den er hovedbase for Air Berlin, Iberworld og Air Europa. Mallorca Lufthavn betjener i underkant av 100 destinasjoner.

Det er et svært godt utvalg av spise- og drikkesteder på Mallorca Lufthavn, flere av dem er døgnåpne. Det er også flere butikker som selger alt fra mote til forskjellige lokale produkter og taxfree-butikk. Fasilitetene på flyplassen inkluderer VIP-lounge, møterom, apotek, lekeområde for barn, førstehjelp, apotek, bank, postkontor og reisebyrå.