Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Murcia Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Murcia Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Murcia Lufthavn miniguide

Leiebil Murcia Lufthavn
Bilutleie Murcia Lufthavn

Murcia-San Javier Airport (MJV) befinner seg 45 km sørøst for Murcia og 3 km fra San Javier. Det går busser fra flyplassen til Murcia men den har kun få avganger daglig. De bilutleieselskapene som er representert på flyplassen er Auriga Crown, Centauro, Goldcar Rental, Avis, Europcar og Sol Mar.

1,645,886 passasjerer var innom Murcia Lufthavn i 2006. Det er direkte forbindelse til rundt 20 forskjellige destinasjoner i Europa. Det er først og fremst lavprisselskaper som EasyJet og Jet2.com som betjener flyplassen, og takket være dem så har besøket gått opp i de siste årene.

Utvalget av butikker, barer, kafeer og restauranter er begrenset på Murcia Lufthavn. De fasilitetene som finnes er minibank og lekeområde for barn. Det nærmeste hotellet heter 525 Hotel og ligger 3,5 km fra flyplassen.