Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Murcia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Murcia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Når du leier en bil i Murcia, kan du enkelt komme deg rundt og besøke de forskjellige attraksjonene i byen og dens omgivelser. Utforsk de historiske delene av byen, eller kjør til de fantastiske strendene i nærheten. Med en leiebil vil du ha friheten til å utforske alt som Murcia har å tilby, uten å måtte bekymre deg for offentlig transport eller tidsplaner.

Murcia miniguide

Leiebil Murcia
Bilutleie Murcia

Murcia ligger på øst-kysten av Spania i regionen med samme navn, rett ved elven Segura. Byen har 422.861 innbyggere (2007). Murcia ble grunnlagt i år 825, og har mange historiske bygninger og kirker å vise frem. Selv om Murica stort sett lever av turisme, er det en relativt stille og rolig by å feriere i. Uansett årstid vil man aldri oppleve masseturisme i byen. Den største severdigheten i sentrum, som også er et landemerke for Murcia, er den imponerende katedralen Santa Maria. Den ble bygget rundt 1400-tallet, men tårnet sto ikke ferdig før i 1792. Katedralen har en blanding av flere stilarter, bl.a. gotisk, renessanse og barokk.

Gamlebyen er også vel verdt et besøk med sine sjarmerende trange gater. Andre severdigheter er Salzillo-museet med sine vakre skulpturer og parkområdet El Valle, som ligger på høyden bak sentrum.Utsikten fra toppen er utrolig vakker.

Det finnes mange flotte sandstrender i regionen. Med bil tar det kun 30 min. å kjøre fra Murcia til en av kystens badebyer.

Nærmeste flyplass er Murcia–San Javier Airport som ligger 45 km. sørøst for sentrum.

Alicante Lufthavn blir ofte også benyttet av turister som skal til Murcia. Kjøretid fra Alicante til Murcia er ca.1 time.

Leiebilselskaper

Det er flere alternativer for de som ønsker å leie bil i Murcia, inkludert internasjonale kjeder som Hertz, Avis og Europcar, samt lokale selskaper som Sol Mar og Record Go. Disse selskapene tilbyr et bredt utvalg av biler, fra økonomiske biler til luksusmodeller og SUV-er.

Trafikkregler

Når man kjører i Murcia og omegn, er det viktig å være oppmerksom på lokale trafikkregler. I Spania kjører man på høyre side av veien, og det er påbudt å bruke bilbelte både foran og bak i bilen. Det er også påbudt å ha med seg førstehjelpsutstyr og varseltrekant i bilen.

Det er viktig å merke seg at det er nulltoleranse for alkohol og narkotika når man kjører i Spania. Det er også påbudt å bruke mobiltelefonen handsfree mens man kjører.