Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Reus

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Reus inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Reus miniguide

Leiebil Reus
Bilutleie Reus

Reus tilhører provinsen Tarragona i regionen Catalonia. Byen befinner seg i den nordøstlige delen av Spania og det er omtrent 14 km til provinshovedstaden Tarragona som ligger like ved Middelhavskysten. Storbyen Barcelona befinner seg litt over 100 km nordøst for Reus, og i 2009 ble innbyggertallet i Reus målt til å ligge på over 105 000. Dette er også hjembyen til den kjente arkitekten Antoni Gaudí.

Reus er spesielt kjent for å ligge i et område med stor vin- og spritproduksjon samt at mange valfarter hit på grunn av fjellklatring. Ettersom Reus er fødebyen til Gaudí, kan man finne attraksjoner som Gaudí Centre, hvor man får et innblikk i arkitektens arbeider. The Gaudí Route er en omvisning hvor man blant annet besøker huset han ble født i og kirken hvor han ble døpt. Av museer finnes det et arkeologisk og historisk museum, og det arrangeres mange festivaler i løpet av året.

Reus Airport ligger omtrent 5 km sørøst for byen.