Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Soria

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Soria inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Soria miniguide

Leiebil Soria
Bilutleie Soria

Soria har en sentral beliggenhet i den nordlige delen av Spania og er hovedstaden i provinsen med samme navn. Byen og provinsen tilhører regionen Castilla y León, og Soria ligger helt øst i regionen, ved bredden av elven Duero. Det er omtrent 450 km til storbyen Barcelona og Middelhavet i øst og ca. 360 km til den portugisiske grensen i vest. Innbyggertallet i Soria lå på rundt 40 000 i 2008.

Soria er en vakker by med flere historiske bygninger, blant annet rådhuset fra 1500-tallet som står på byens stortorg. Mange av de gamle bygningene er kirker og klostre, som klosteret Santa Clara fra 1200-tallet og kirken Santo Domingo fra 1100-tallet. Gamlebyen er et sjarmerende område med en ypperlig beliggenhet ved elven Duero. Like utenfor byen ligger restene av oldtidsbyen Numantia, og Museo Numantino er et arkeologisk museum som stiller ut funnene fra denne byen.

Den nærmeste flyplassen er Logroño-Agoncillo Airport som befinner seg ca. 120 km nord for Soria.