Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tudela

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tudela inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tudela miniguide

Leiebil Tudela

Bilutleie Tudela

Tudela tilhører provinsen Navarre og har en sørlig beliggenhet i regionen Navarre som befinner seg i den nordlige delen av Spania. Tudela ligger ved elven Ebro som er Spanias lengste elv hvor hele elven er å finne innenfor landegrensene. Grensen til Frankrike ligger rundt 150 km unna Tudela, mens Middelhavskysten har en beliggenhet på ca. 350 km vest for byen. I 2009 bodde det ca. 35 000 innbyggere i Tudela.

Tudela ble grunnlagt av muslimene i år 807 og i dag kan man fortsatt se byggverk fra middelalderen, spesielt kirker. Iglesia de Magdalena og Iglesia de San Nicolás strekker seg tilbake til 1100-tallet, mens byens katedral ble reist på 1100- og 1200-tallet. Museum of Tudela er et kunstmuseum som holder til i en bygning fra 1400- og 1500-tallet. Mange av de gamle bygningene befinner seg i den historiske bydelen med trange gater og det vakre torget Plaza Vieja som sitt sentrum.

Zaragoza Airport ligger ca. 90 km sørøst for Tudela.

Norsk bokmål