Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tudela

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tudela inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tudela miniguide

Leiebil Tudela
Bilutleie Tudela

Tudela tilhører provinsen Navarre og har en sørlig beliggenhet i regionen Navarre som befinner seg i den nordlige delen av Spania. Tudela ligger ved elven Ebro som er Spanias lengste elv hvor hele elven er å finne innenfor landegrensene. Grensen til Frankrike ligger rundt 150 km unna Tudela, mens Middelhavskysten har en beliggenhet på ca. 350 km vest for byen. I 2009 bodde det ca. 35 000 innbyggere i Tudela.

Tudela ble grunnlagt av muslimene i år 807 og i dag kan man fortsatt se byggverk fra middelalderen, spesielt kirker. Iglesia de Magdalena og Iglesia de San Nicolás strekker seg tilbake til 1100-tallet, mens byens katedral ble reist på 1100- og 1200-tallet. Museum of Tudela er et kunstmuseum som holder til i en bygning fra 1400- og 1500-tallet. Mange av de gamle bygningene befinner seg i den historiske bydelen med trange gater og det vakre torget Plaza Vieja som sitt sentrum.

Zaragoza Airport ligger ca. 90 km sørøst for Tudela.