Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Zaragoza

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Zaragoza inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Zaragoza miniguide

Leiebil Zaragoza

Bilutleie Zaragoza

Zaragoza er hovedstaden i provinsen Zaragoza som tilhører regionen Aragón nordøst i Spania. Byen befinner seg ved bredden av elven Ebro som er Spanias lengste elv med hele sin lengde innenfor landegrensene, i tillegg til sideelvene Huerva og Gállego. Det er litt over 300 km til hovedstaden Madrid i sørvest. Kelterne grunnla byen før den falt i hendene på Romerriket, og i 2010 lå innbyggertallet på ca. 700 000.

Det er mange gamle severdigheter å se i Zaragoza, blant annet deler av den mauriske bymuren fra tiden før 1000-tallet og den vakre Catedral de San Salvador som består av deler fra 1100-tallet. Byen tilbyr museer som det historiske museet Museo de Zaragoza, Museo Pilarista som omhandler religiøs kunst samt kunstmuseet som er viet til kunstneren Pablo Serrano. Det arrangeres flere festivaler i løpet av året og den største er den tradisjonelle festivalen Fiestas del Pilar som går av stabelen i oktober.

Zaragoza Airport befinner seg omtrent 15 km utenfor byen.

Norsk bokmål