Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Zaragoza

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Zaragoza inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Zaragoza miniguide

Leiebil Zaragoza
Bilutleie Zaragoza

Zaragoza er hovedstaden i provinsen Zaragoza som tilhører regionen Aragón nordøst i Spania. Byen befinner seg ved bredden av elven Ebro som er Spanias lengste elv med hele sin lengde innenfor landegrensene, i tillegg til sideelvene Huerva og Gállego. Det er litt over 300 km til hovedstaden Madrid i sørvest. Kelterne grunnla byen før den falt i hendene på Romerriket, og i 2010 lå innbyggertallet på ca. 700 000.

Det er mange gamle severdigheter å se i Zaragoza, blant annet deler av den mauriske bymuren fra tiden før 1000-tallet og den vakre Catedral de San Salvador som består av deler fra 1100-tallet. Byen tilbyr museer som det historiske museet Museo de Zaragoza, Museo Pilarista som omhandler religiøs kunst samt kunstmuseet som er viet til kunstneren Pablo Serrano. Det arrangeres flere festivaler i løpet av året og den største er den tradisjonelle festivalen Fiestas del Pilar som går av stabelen i oktober.

Zaragoza Airport befinner seg omtrent 15 km utenfor byen.