Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bellinzona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bellinzona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bellinzona miniguide

Leiebil Bellinzona
Bilutleie Bellinzona

Bellinzona er en liten by med 18.000 innbyggere, som ligger i den sørøstlige delen av Sveits – nær den italienske grensen. Den er hovedstad i kantonen Ticino, og det dominerende språket er italiensk.

Byen er kalt både ”nøkkelen til Alpene” og ”nøkkelen til Italia” på grunn av sin geografiske plassering. Desidert mest besøkt av Bellinzonas attraksjoner, er de tre festningene som omgir byen: Castelgrande, Montebello og Sasso Corbaro. De regnes som noen av de flotteste eksemplene på festningsarkitektur fra middelalderen i Alpe-regionen. De tre festningene, som alle er svært godt bevart – og som i dag fungerer som museer, har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 2000.

Det finnes ellers en rekke andre museer også i Bellinzona – i tillegg til flere interessante kunstgallerier og et par teatre. Dessuten er det mye spennende, eldre arkitektur i sentrum av byen – bl.a. to middelalderkirker.

En attraksjon av en litt annen karakter er det livlige markedet på byens sentrale torg, som er åpent hver lørdag formiddag.

Det finnes ingen flyplass i Bellinzona.  Den nærmeste – Lugano Airport  (i nabobyen Lugano, 30 km sør for Bellinzona) – er en regional lufthavn med faste ruter bl.a. til Genéve.