Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Geneve

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Geneve inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trenger du leiebil i Geneve? Dersom du skal på ferie eller forretningsreise til Geneve, kan det være praktisk å leie bil, slik at du slipper å benytte offentlig transport når du skal komme deg rundt i byen. Det er også populært med leiebil for å ta korte eller lengre kjøreturer, og utforske mer av regionen og det vakre sveitsiske landskapet. Det anbefales å bestille leiebil i god tid før avreise, slik at du får akkurat den bilen som passer ut fra dine kriterier. Leiebilprisene er generelt sett også lavere dersom du forhåndsbestiller.

Geneve miniguide

Leiebil Geneve
Bilutleie Geneve

Genève ligger i den sørvestlige, fransktalende delen av Sveits – og er med sine 187.697 innbyggere (2009) landets nest største by. Den er hovedstad i kantonen med samme navn – og beliggenheten på begge sider av Genève-sjøen (Lac Léman) er meget idyllisk.

Byen ble grunnlagt allerede i romertiden – og har opp gjennom historien både vært en del av det tysk-romerske imperiet, en egen republikk, en del av Frankrike – og siden Napoleons fall tidlig på 1800-tallet en sentral by i Sveits.

Genève har siden 1864 vært sete for det internasjonale Røde Kors, og i dag har også flere internasjonale organisasjoner sine hovedkontorer her – bl.a. FN (Europa-kontoret) og WHO (Verdens helseorganisasjon).

En av byens hovedattraksjoner er kjempefontenen Jet d’Eau i Genève-sjøen, med sin 100 meter høye vannstråle. Ellers er mange severdigheter samlet i «Gamlebyen» (La Vieille Ville). Her finner man bl.a. katedralen Saint-Pierre (påbegynt i 1160) og det kjente Musée d’Art et d’Histoire. Av andre populære besøksmål kan de store parkene Jardin Botanique de Genève og Le Bois-de-la-Bâte nevnes – som også inkluderer hver sin zoologiske hage.

Flyplass

Geneve International Airport (GVA) ligger 7 km nord for bysentrum, og er den nest største flyplassen i Sveits. Ved ankomsthallen finner man utleiekontorene til en rekke leiebilaktører – deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt og Thrifty.

Kjøretips med leiebil i Geneve

Med leiebil i Geneve kan man ta spennende dagsturer utenfor byen, og man er bare en kort biltur unna Frankrike. Det er også kort avstand til fjellområder samt til en rekke idylliske landsbyer.

Et kjøretips kan være å besøke den vakre, franske byen Annecy, som ligger 42 km sør for Geneve. Byen ligger ved Annecy-sjøen, og er berømt for sine mange kanaler som renner gjennom gamlebyen. Annecy Slott fra 1100 – 1500-tallet er en av byens mest besøkte severdigheter. Man bør også beskue det gamle fengselet “Palais de I’Isle” fra 1100-tallet, som ligger på en øy i elven Thiou.

Med leiebil kan man også besøke den sveitsiske byen Lausanne, som ligger 64 km nordøst for Geneve. Middelalderbyen Lausanne ligger i en skråning på den nordlige siden av Genfersjøen, og er kjent for sine vakre bygninger og interessante museer. Noen høydepunkter her er den katolske kirken Notre-Dame fra 1832 samt slottet Saint-Marie fra 1400-tallet. Byen har også flere museer – deriblant et arkeologisk museum, et kunstmuseum samt et olympisk museum.