Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bern

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bern inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bern miniguide

Leiebil Bern

Bilutleie Bern

Bern, som ligger nokså midt i Sveits, er både landets og kantonen Berns hovedstad. Byen har et innbyggertall på ca. 127.000 – noe som gjør den til Sveits’ fjerde største. Det dominerende språket i Bern er tysk.

De fleste av byens severdigheter ligger i den gamle bydelen – som i sin helhet er tatt med på UNESCOs verdensarvliste. I tillegg til et godt bevart bygningsmiljø med røtter i middelalderen, finnes det her en rekke historiske brønner med 1500-tallsmotiver. Blant de mest berømte bygningene i byen, finner vi tre tårn som på 1200-tallet hadde byport-funksjoner: Zytglogge, Käfigturm og Holländerturm.

Ellers regnes den gamle bystyrebygningen Erlachenhof som byens staseligste hus. Det ble oppført i 1747. Også den gotiske middelalderkirken Berner Münster og broen Untertorbrücke – begge fra 1400-talet – er blant Berns viktigste arkitektoniske attraksjoner.

Bern er på alle måter en kunst- og kulturby – noe de mange spennende kulturinstitusjonene er et bevis på. En av de best besøkte er Stadttheater Bern, hvor det oppføres både skuespill, opera og ballett.

Barnefamilier vil nok gjerne også prioritere en tur innom dyreparken Tierpark Dählhölzi, hvor man bl.a. finner en berømt ”bjørnegrav” (med levende bjørner) – noe som representerer en tradisjon i byen som kan dateres tilbake til år 1411.

Lufthavnen Bern-Belp, litt sør for sentrum, er en nokså liten regional flyplass. Nærneste internasjonale lufthavn ligger i Zürich (Flughafen Zürich), ca. 125 km nordøst for Bern.

Norsk bokmål