Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Zürich Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Zürich Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Reiser du til Zurich og trenger en pålitelig og rimelig måte å komme deg rundt? Lei en bil ved Zurich flyplass for å utforske byen og omegn i ditt eget tempo. Med den riktige leiebilen vil ditt opphold i Zurich være både behagelig og problemfritt.

Zürich Lufthavn miniguide

Leiebil Zurich Lufthavn
Bilutleie Zürich Lufthavn

Zürich Lufthavn (ZRH), også kalt Kluten Lufthavn, befinner seg 10 km nord for Zürich. Det går både tog, trikk og buss mellom flyplassen og Zürich.

Avis, Budget, Europcar,Nationa/Alamo, Hertz og Sixt er de bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen. Alle befinner seg i shoppingområdet på flyplassen på nivå 1.

Over 22 millioner passasjerer besøkte Zürich Lufthavn i 2008. flyplassen er hovedbase for Swiss International Air og Edelweiss Air som er de selskapene som betjener flest

destinasjoner, samt selskapet Lines. Zürich Lufthavn kan smykke seg med svært mange priser, blant annet Skytraxs pris for å være blant de 10 beste flyplassen i verden i 2009, og Business Traveller Awards pris for beste europeiske flyplass i 2009.

Zürich Lufthavn har et svært godt utvalg av kafeer, barer og restauranter samt et eget shopping senter. Andre fasiliteter er trådløst internett, bank, postkontor, legesenter, tannlegeklinikk, bønnerom, ulike lounger også for businessformål. Hilton Zürich Airport, Movenpick Hotel Zürich-Airport og Best Western Hotel Airport ligger like ved flyplassen.

Noen leiebil tips

  • Sammenlign priser på vår side før du reiser.
  • Vurder å bestille leiebilen godt i forveien av din reise, da dette ofte kan sikre en lavere pris.
  • Undersøk om din reiseforsikring eller kredittkort allerede dekker leiebilforsikring, slik at du ikke betaler for ekstra forsikring du ikke trenger.
  • Husk at de billigste leiebilavtalene ofte har restriksjoner. Les vilkårene nøye, og vurder om en litt høyere pris kan gi deg en mer fleksibel og tryggere opplevelse.