Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Chur

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Chur inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Chur miniguide

Leiebil Chur
Bilutleie Chur

Alpebyen Chur (ca. 35.000 innbyggere i 2009) er hovedstad i kantonen Graubünden i den vestlige delen av Sveits. Byen ligger 593 m.o.h. – i Alpenrhein-dalen. De fleste av innbyggerne har tysk som morsmål.

Chur er den eldste byen i Sveits, og er nevnt som hovedstad i den romerske provinsen Raetia prima allerede i år 15 f.Kr. Byens midtpunkt er Postplatz, som forbinder den bilfrie Altstadt (Gamlebyen) med den mer moderne delen av sentrum. I nærheten av Postplatz ligger det godt besøkte Bündner Kunstmuseum.

I Altstadt, som har bevart mye av sitt middelaldrepreg, er det flere bygninger som står på den nasjonale, sveitsiske listen over viktige kulturminner – bl.a. de tre kirkene St. Maria Himmelfart, St. Martin og St. Luzi.

Nærmeste internasjonale flyplass er Flughafen Zürich, som ligger ca. 119 km nordvest for Chur.