Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lucerne

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lucerne inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lucerne miniguide

Leiebil Lucerne

Bilutleie Lucerne

Luzern (fransk: Lucerne), som er hovedstad i kantonen med samme navn, ligger midt i Sveits – ved Vierwaldstättersjøen (Lucernesjøen). Byen har 57.890 innbyggere, de fleste tysktalende. Fra byen har man utsikt til de kjente fjellene Rigi og Pilatus. Sistnevnte, hvor toppen ligger 2.132 m.o.h., kan man nå via en tannhjulsbane (verdens bratteste).

Luzern er en av de mest populære turistbyene i Sveits, og har svært mange severdigheter å vise fram. En av disse er Kapellbrücke (Kapellbroen) fra 1333. Rett ved den finner vi Wasserturm – et 34 m høyt vanntårn fra rundt 1300, som er et av Sveits’ aller mest fotograferte landemerker.

Museggmauer, som består av tre tårn som opprinnelig var en del av den gamle bymuren fra 1300-tallet, er også en populær attraksjon. I et av tårnene (Zytturm) finner man byens eldste ur (fra 1535).  Ellers er hele Altstadt (”Gamlebyen”) i seg selv en severdighet – med en rekke godt bevarte historiske bygninger. I en av parkene finner vi et ganske spesielt monument, som er hugget inn i en fjellvegg – et 6 m langt løverelieff (Löwendenkmal) av den danske billedhuggeren Bertel Torvaldsen.

Av moderne byggverk må KKL (Kultur und Kongresszenter Luzern) nevnes. Her finner man en konsertsal med plass for 1800 mennesker, som regnes for å være en av verdens beste.

Nærmeste flyplass er Flughafen Zürich, 52 km nordøst for Luzern.

Norsk bokmål