Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Montreux

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montreux inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montreux miniguide

Leiebil Montreux

Bilutleie Montreux

Montreux er en by med 23.800 innbyggere (2008) som ligger i den fransktalende kantonen Vaud (tysk: Waadt) – nærmere bestemt i den nordøstlige enden av Genèvesjøen (Lac Léman), og ved foten av Alpene

Byen er først og fremst kjent for sine mange populærkulturelle festivaler og konserter. Den berømte ”Montreux-festivalen” for TV-produksjoner (offisielt navn: Rose d’Or) ble arrangert her i perioden 1958-2003, da den ble flyttet til Luzern.

Et annet stort, internasjonalt evenement er den årlige Montreux Jazz Festival. Montreux Casino må også nevnes, som i 1971 ble gjenoppbygget etter at det brant ned under en konsert med den verdensberømte rockeartisten Frank Zappa. En annen rockestjerne, Freddy Mercury (1946-1991), vokalist i gruppe Queen, har fått sin egen statue nær bredden av Genèvesjøen.

Populære severdigheter: 5 km sør for Montreux, delvis uti vannet, ligger det imponerende middelalderslottet Château Chillon, der det også er museum. Og for dem som ønsker på en enkel måte å avlegge toppen av fjellet Rochers de Naye (2.045 m.o.h.), er en tur med den særegne tannhjulsbanen, som frakter passasjere den 10 km lange strekningen fra Montreux , å anbefale.

Nærmeste flyplass er Genève-Cointin Internasjonale Flyplass, som ligger 85 km vest/sørvest for Montreux.

Norsk bokmål