Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Montreux

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montreux inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montreux miniguide

Leiebil Montreux
Bilutleie Montreux

Montreux er en by med 23.800 innbyggere (2008) som ligger i den fransktalende kantonen Vaud (tysk: Waadt) – nærmere bestemt i den nordøstlige enden av Genèvesjøen (Lac Léman), og ved foten av Alpene

Byen er først og fremst kjent for sine mange populærkulturelle festivaler og konserter. Den berømte ”Montreux-festivalen” for TV-produksjoner (offisielt navn: Rose d’Or) ble arrangert her i perioden 1958-2003, da den ble flyttet til Luzern.

Et annet stort, internasjonalt evenement er den årlige Montreux Jazz Festival. Montreux Casino må også nevnes, som i 1971 ble gjenoppbygget etter at det brant ned under en konsert med den verdensberømte rockeartisten Frank Zappa. En annen rockestjerne, Freddy Mercury (1946-1991), vokalist i gruppe Queen, har fått sin egen statue nær bredden av Genèvesjøen.

Populære severdigheter: 5 km sør for Montreux, delvis uti vannet, ligger det imponerende middelalderslottet Château Chillon, der det også er museum. Og for dem som ønsker på en enkel måte å avlegge toppen av fjellet Rochers de Naye (2.045 m.o.h.), er en tur med den særegne tannhjulsbanen, som frakter passasjere den 10 km lange strekningen fra Montreux, å anbefale.

Nærmeste flyplass er Genève-Cointin Internasjonale Flyplass, som ligger 85 km vest/sørvest for Montreux.