Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Geneva Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Geneva Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Geneva Lufthavn miniguide

Geneva Lufthavn
Bilutleie Geneva Lufthavn

Geneva Cointrin internasjonale Lufthavn (GVA) ligger 5 kilometer nord for Geneve. Det er en svært spesiell flyplass fordi den både har en fransk og en sveitsisk del.  Den enkleste måten å komme seg til og fra lufthavnen, både fra Frankrike og fra Sveits, er med tog. Togreisen fra flyplassen til Geneve tar 8 minutter, og fra Geneve kan en reise til mange ulike destinasjoner i Europa. Bilutleie på den sveitsiske delen tilbys av Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Auto og National. Avis, Europcar, Hertz og National er de bilutleiefirmaene som er representert på den franske delen av flyplassen.

I 2009 var 11,324,141 passasjerer innom Geneva Cointrin internasjonale Lufthavn.  Den er hovedbase for selskapene EasyJet og FlyBaboo.

Geneva Cointrin internasjonale Lufthavn har et svært godt utvalg av butikker og spisesteder. Det fins rundt 50 butikker, inkludert taxfree, 9 restauranter og 14 kafeer og barer. Om sommeren er det en åpen terrasse på en av restaurantene. Den har trådløst internett, flere møterom og konferansesentre.