Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Neuchatel

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Neuchatel inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Neuchatel miniguide

Leiebil Neuchatel
Bilutleie Neuchatel

Neuchâtel er en liten by i vestre del av Sveits med 32.600 innbyggere (2008). Byen ligger ved innsjøen Neuchâtel, som er en av landets største. Innsjøen er også et populært badested sommerstid, og man kan ta rundtur med sightseeingbåt fra Neuchâtel.

Gamlebyen er en av Neuchâtels største turistattraksjoner –  med sine bratte, svingete gater og smug samt butikker og restauranter. Kirken Notre Dame, som ble bygget i perioden 1100 – 1200-tallet er også verdt et besøk samt slottet fra 1100-tallet med det nærliggende tårnet «Tour des Prisons». Sistnevnte er rester av en bastion fra middelalderen, og herfra har man panoramautsikt over byen.

Andre severdigheter i byen er bl.a. «Centre Dürrenmatt» – med utstilling av verk av den sveitsiske forfatteren, maleren og tegneren Friedrich Dürrenmatt.

Nærmeste store flyplass er Genève-Cointin Internasjonale Flyplass, som ligger 121 km sørvest for Neuchâtel.