Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sierre

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sierre inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sierre miniguide

Leiebil Sierre

Bilutleie Sierre

Sierre er en liten by i den sveitsiske kantonen Wallis (fransk: Valais), og har 15.400 innbyggere (2008). Sierre ligger sørvest i landet, og er en tospråklig by – der det snakkes både fransk og tysk.

Byen har stor turisttrafikk hele året, og er utgangspunkt for friluftsliv i Val d’Anniviers – en dal i de sveitsiske alper.

Sierre er et populært vintersportssted med flotte ski- og snowboardmuligheter. Fra byen har man forbindelse til Crans-Montana (fransk: Crans sur Sierre) via taubane. Crans-Montana ligger på et platå overfor Sierre – ca. 1500 m.o.h. – der man har god utsikt over Wallis-alpene og spesielt Weisshorn – som rager 4505 m.o.h.

Byens mest verdifulle bygninger er det vakre rådhuset og kirken St. Catherine – begge fra 1600-tallet. En annen turistattraksjon er Château de Villa – et vakkert arkitektonisk kompleks fra 1500-tallet. Château de Villa har et åttekantet tårn samt et storslått inngangsparti, og innendørs kan man besøke en flott restaurant og en vinbar.

I tillegg kan turister besøke byens vinmuseum «Musée Valaisan de la Vigne et du Vin».

Nærmeste store flyplass er Gèneve-Cointin Internasjonale Flyplass, som ligger 176 km vest for Sierre.

Norsk bokmål