Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sierre

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sierre inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sierre miniguide

Leiebil Sierre
Bilutleie Sierre

Sierre er en liten by i den sveitsiske kantonen Wallis (fransk: Valais), og har 15.400 innbyggere (2008). Sierre ligger sørvest i landet, og er en tospråklig by – der det snakkes både fransk og tysk.

Byen har stor turisttrafikk hele året, og er utgangspunkt for friluftsliv i Val d’Anniviers – en dal i de sveitsiske alper.

Sierre er et populært vintersportssted med flotte ski- og snowboardmuligheter. Fra byen har man forbindelse til Crans-Montana (fransk: Crans sur Sierre) via taubane. Crans-Montana ligger på et platå overfor Sierre – ca. 1500 m.o.h. – der man har god utsikt over Wallis-alpene og spesielt Weisshorn – som rager 4505 m.o.h.

Byens mest verdifulle bygninger er det vakre rådhuset og kirken St. Catherine – begge fra 1600-tallet. En annen turistattraksjon er Château de Villa – et vakkert arkitektonisk kompleks fra 1500-tallet. Château de Villa har et åttekantet tårn samt et storslått inngangsparti, og innendørs kan man besøke en flott restaurant og en vinbar.

I tillegg kan turister besøke byens vinmuseum «Musée Valaisan de la Vigne et du Vin».

Nærmeste store flyplass er Gèneve-Cointin Internasjonale Flyplass, som ligger 176 km vest for Sierre.