Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie St Gallen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i St Gallen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

St Gallen miniguide

Leiebil St Gallen
Bilutleie St Gallen

St. Gallen ligger i den nordøstlige delen av Sveits, og er en av de største byene i landet med 74.900 innbyggere (2008). Byen ble grunnlagt på 600-tallet, og har flere kulturelle og historiske severdigheter. I tillegg er St. Gallen et viktig transportknutepunkt.

St. Gallen ligger i en dal 700 m.o.h. – med fjellkjeden Appenzell i nærområdet. Høyeste punkt er fjelltoppen Säntis på 2502 m. Det er gode muligheter for friluftsliv i fjellet, og man kan ta kabelbane opp til Säntis fra Schwägalp.

Største turistattraksjon i St. Gallen er den romersk-katolske domkirken «Stiftskirche St. Gallen» fra 1755. I perioden 1766 – 1805 var kirken klosterkirke for St. Gallens Kloster. Kirken står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Andre severdigheter i byen er bl.a. Tekstilmuseet, Det historiske og etnografiske Museum, Kunstmuseet samt Det Naturhistoriske Museum.

Byen har egen flyplass – St. Gallen-Altenrheim Airport – med begrensede flyavganger. Nærmeste internasjonale flyplass er Zürich Airport, som ligger 89 km vest for St. Gallen.