Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Ängelholm

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ängelholm inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ängelholm miniguide

Leiebil Ängelholm

Bilutleie Ängelholm – Foto: © Abelson

Ängelholm ligger på vestkysten i Sør-Sverige, og tilhører Skåne län. Byen har 39.000 innbyggere (2009), og er mest kjent for sin produksjon av håndverk, keramikk og lær. Elva Rönne Å renner gjennom byen, og høyeste punkt er Hålshult på Hallandsåsen – som måler 206 m.o.h.

Ängelholm har vakker natur med lange badestrender, og sommerstid mottar byen mange turister.

En av byens største attraksjoner er Hembygdsparken – med flere museer og hyggelige spaserstier. Her finnes bl.a. skolemuseum, teknisk museum, Lunterstugan fra 1763 og et lær-museum. I tillegg kan man besøke «barnas dyrepark» med kaniner, høns, hester og geiter.

Andre severdigheter i Ängelholm er Jernbanemuseet og Flymuseet. Ellers finnes det gågater i sentrum, med butikker og caféer/restauranter og kunstgallerier. Det er også gode fiskemuligheter ved byen samt muligheter for kanopadling. Litt utenfor sentrum finnes flere golfbaner.

Nærmeste flyplass er Ängelholm – Helsingborg Airport, som ligger 7 km nord for sentrum. Herfra går det daglige flyavganger til Stockholm.

Norsk bokmål