Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ängelholm

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ängelholm inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ängelholm miniguide

Leiebil Ängelholm
Bilutleie Ängelholm – Foto: © Abelson

Ängelholm ligger på vestkysten i Sør-Sverige, og tilhører Skåne län. Byen har 39.000 innbyggere (2009), og er mest kjent for sin produksjon av håndverk, keramikk og lær. Elva Rönne Å renner gjennom byen, og høyeste punkt er Hålshult på Hallandsåsen – som måler 206 m.o.h.

Ängelholm har vakker natur med lange badestrender, og sommerstid mottar byen mange turister.

En av byens største attraksjoner er Hembygdsparken – med flere museer og hyggelige spaserstier. Her finnes bl.a. skolemuseum, teknisk museum, Lunterstugan fra 1763 og et lær-museum. I tillegg kan man besøke «barnas dyrepark» med kaniner, høns, hester og geiter.

Andre severdigheter i Ängelholm er Jernbanemuseet og Flymuseet. Ellers finnes det gågater i sentrum, med butikker og caféer/restauranter og kunstgallerier. Det er også gode fiskemuligheter ved byen samt muligheter for kanopadling. Litt utenfor sentrum finnes flere golfbaner.

Nærmeste flyplass er Ängelholm – Helsingborg Airport, som ligger 7 km nord for sentrum. Herfra går det daglige flyavganger til Stockholm.