Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Boden

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Boden inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Boden miniguide

Leiebil Boden

Bilutleie Boden

Boden ligger i Norrbottens län i Nord-Sverige, og har omlag 28.000 innbyggere. Byen er et viktig jernbaneknutepunkt, og er dessuten Sveriges største og viktigste militærby.

Boden er omgitt av fjell, der man har gode vintersportsmuligheter. Også friluftsområdet Björknes  som ligger midt i byen tilbyr ulike fritidsaktiviteter som bl.a. utendørs svømmebasseng, ishall,  fotballbane og tennisbaner. Byen har dessuten ypperlige muligheter for golf, fiske, ridning og kanopadling, og i sentrum finner man kino, teater, butikker og kjøpesenter.

En av de største turistattraksjonene i Boden er Nordpoolen – et kombinert badeland, svømmehall og relax-avdeling med vannrutsjebaner og badeaktiviteter for hele familien.

Ca. 5 km vest for sentrum ligger Boden Festning – Rödbergsfortet – som også er en stor turistattraksjon. Rödbergsfortet er en del av et større festningskompleks (bygget mellom 1903 – 1908), og her kan man få guidet omvisning.

Forsvarsmuseet i Boden er også verdt et besøk, der man får innblikk i svensk forsvarshistorie fra slutten av 1800-tallet og frem til i dag. Utstillingen byr på bl.a. uniformer og krigskjøretøy.

Nærmeste flyplass er Luleå Airport, som ligger 42 km sørøst for Boden.

Norsk bokmål