Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Luleå Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Luleå Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Luleå Lufthavn miniguide

Leiebil Luleå Lufthavn

Bilutleie Luleå Lufthavn

Luleå Lufthavn (LLA) ligger omtrent 7 km sør, sørøst for Luleå og like i nærheten av tettstedet Kallax. Det går flybuss mellom Luleå og flyplassen. Det fins 4 bilutleieselskaper som ligger i ankomsthallen, det er Hertz, Avis, Europcar og Budget.

995,581 passasjerer var innom Luleå Lufthavn i 2008 som er den 6. største flyplassen i Sverige. Fra Luleå kan en først og fremst reise til destinasjoner i Sverige, og den har direkte forbindelse med 6 ulike destinasjoner. Om sommeren går det flere charterruter til land ved Middelhavet fra Luleå. Flyplassen ble åpnet i 1941 som militær flyplass.

Luelå Lufthavn har en restaurant/kafé og en taxfree-butikk. Andre fasiliteter er trådløst internett, minibank, og VIP-rom som egner seg for konferanser.

Flyplassens hjemmeside reklamerer også for en spesiell service for de som ønsker å gifte seg på flyplassen samt omvisning med guide. Det finnes ingen hotell på Luleå Lufthavn.

Norsk bokmål